PMYO EĞİTİM SONU SINAVLARINDA BAŞARISIZ OLANLARA TEKRAR SINAV HAKKI TANINSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2015 Yılına Kadar Polis Meslek Yüksekokulunu Kazanıp Okuyan ve Bitiren Polis Adayları Polislik mesleğine direk geçebiliyordu. Fakat 2016 yılında İç Güvenlik Paketi Komisyon Tutanakları Geçici 8. madde ile Polis Meslek Yüksekokullarını Bitiren Öğrencilere Eğitim Sonu Sınavı Yapılması konusunda karar alındı.Karar Polis Okullarına bu madde öncesinde giren ve o sırada okuyan öğrencileride kapsadı.Burda bir hak kaybı söz konusudur.Bir öğrenci 2 sene eğitim alıp Polis Olmak İsterken Son Anda ortaya çıkan Eğitim Sonu Sınavına girip Elenmesi, bu maddeden önce giren ve mezun olup ataması yapılan polislere bu maddenin uygulanmaması haksızlıktır.Bununla birlikte Eğitim Sonu sınavına giren öğrencilere Sözlü Mülakat şeklinde yapılıp 1 soru ile 1 dakika da 2 senelik Eğitim Ölçülmesi İmkansızdır.Bunu da kabul etsek Bu Okul idarecilerinden Sınav yapan komisyon üyeleri 15 Temmuz 2016 Darbe olayından sonra FETÖ Terör örgütüyle bağlantısı çıkarak ihraç edilen Müdürler vardır.Bu Müdürlerin yaptığı sözlü sınavda Darbeden önce aldığı öğrencilerin Kendi adamları olduklarını her geçen gün KHK lar ile resmî gazete de açıklanmaktadır.Elediği kişiler için ise Tekrar Sınava girme hakkı yok, Okula İtiraz Etme hakkı yok kuralı ne kadar doğrudur.Siz büyüklerime soruyorum ?

Bu İmza kampanyası Polis Meslek Yüksekokullarından Mezun diplomasını almış ama 1 Sözlü Mülakat ile Elenmiş Öğrencilerin tekrar FETÖ ile ilişkisi bulunmayan Müdürler tarafından sınav yapılması içindir.

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes KILIÇ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «PMYO EĞİTİM SONU SINAVLARINDA BAŞARISIZ OLANLARA TEKRAR SINAV HAKKI TANINSIN!». Enes ve imza atan diğer 487 kişiye katıl.