Pitbulllara Özgürlük İstiyoruz !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

BİZLER PİTBULL SAHİPLERİ VE SEVENLERİ OLARAK PİTBULLARA ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ !

Pitbulllar heryerde ve herkesin dilinde kulağında katil , canavar , ölüm makinesi olarak görülüyor ve bizler bu olanlara çok üzülüyoruz. Kötü yetiştiren sahipler kötü amaçlar icin Pitbull alıp besleyen insanlar yüzünden masum olan bir çok can yanıyor. Gönül rahatlığı ile canlarımızı gezdiremiyoruz gündüz yüzü görmüyorlar zabıta korkusundan .Onların diğer hayvanlardan hiçbir farkı yok bir takım tatsız olaylar yüzünden adları çıkmış ve yasaklanmıslar . Yolda yürürken baska bir cins saldırgan köpekler bizlerin pitbullarına saldırıp ısırınca onlara birşey olmuyor fakat bizim çocuklarımız hemen barınak denilen ölüm yuvalarına HAPİS OLUYOR VE ORADA ÖLÜMÜ BEKLİYORLAR !! Büyük suçlar işleyip hapise giren insanlar dahi AF ile oradan çıkabiliyorken bizim canlarimiz hicbir sekilde barınaktan cıkamıyor ve son nefeslerini orada veriyorlar bizler bunları yasamak istemiyoruz !! Özgür bir ülkede yaşarken canlarımızın kısıtlanmasını istemiyoruz . Pitbull yasağı kaldırılsın cocuklarımızla çimlerin üzerinde mutlu anlarımız olsun !! YASAK IRK YOKTUR KÖTÜ SAHİP VARDIR !!

Bugün Havin imzanı bekliyor!

Havin Erdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pitbulllara Özgürlük İstiyoruz !!». Havin ve imza atan diğer 1.047 kişiye katıl.