Kampanya Kapatıldı

Pitbull'lar sahiplerinin elinden zorla alınmasın!!

Bu kampanya 370 destekçiye ulaştı

En başta 2 Pitbull ve 1 Dogo Argentino Cinsi köpeğimi parkın kenarında kimsenin olmadığı yerde bağlı bir şekilde otururken 2 polis ve 2 milli parklar görevlileri gelip elimden zorla köpeğimi aldılar ve tutanak tuttular ceza işlemleri için , köpeklerimin ısırma huyları insanlara karşı agresiflikleri veya bir nesneye karşı hiçbir şekilde agresiflikleri yok buna rağmen elimden aldılar .

Evet bir Pitbull bazı insanların gözünde canavar bazı insanların gözünde çenesi 7 ton basan bir yaratık bazı insanların gözünde herşeyi ısıran sahibini ısıran 3 yaşından sonra kafa tasından beynine kemik batması sonucu sahibini parçalayan diğer hiç bir köpeklerle anlaşamayan eğitim verilemeyen öldürmeye programlanmış bir robot veya canavar , ama tam tersi evinizde beslediğiniz golden'ler veya diğer insanların tabiri ile ev köpekleri gibidir bir insan çocuğunu küfüre alıştırmaz kavga etmeye alıştırmaz kötü söze alıştırmaz ve sizde köpeğinizi kavgaya ısırmaya alıştırmaz oyun oynamaya diğer insanlarla iyi geçinmeye alıştırırsanız öyle olur ve devam eder Pitbull yani canavar diye tabir edilen hayvanda öyle tarihçesini araştırmayan Pitbull'un nasıl olduğunu bilmeyen milyonlarca insan var ve adını duyduklarında korkarlar .

Benim istediğim bundan sonra Pitbull'lar yasak olmasın yasak olacaksa bile 18 yaşından küçüklere bakamayacağı bilinen insanlara verilmemesi kimsenin elinden bahçesinden zorla köpekleri yavruları evlatları alınmasın .

Bir Pitbull besleyen vatandaş ilk olarak belediyeye kayıt ettirsin daha sonra o köpeğin saldırgan olmadığını ve hiç bir zarar  vermeyeceğini veterinerlere test ettirsin hatta gerekirse köpek sahiplerine bile eğitim ve seminerler verilsin artık bırakın bu içinizdeki Pitbull düşmanlığını !!

Bugün gelip sizin bahçenizden elinizden evinizden köpeğinizin canınızdan bir parçanın alındığını hatta zorla alındığınızı düşünün ona göre ne yapmamız gerekiyorsa sonuna kadar yapalım.

Bugün Semih imzanı bekliyor!

Semih Yörükoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pitbull'lar sahiplerinin elinden zorla alınmasın». Semih ve imza atan diğer 369 kişiye katıl.