Perakende sektöründe Korona virüsüne karşı önlem alınmasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu kampanya daha çok önlem amaçlıdır. Şuan küresel salgın hastalık olan Korona malesef ki ülkemizde her geçen gün etkisini artırıyor. Çalışanların çoğu evden çalışma uygulamasına geçmişken bazı sektörlerde bu uygulamaya geçmek mümkün değildir ancak insanlarla temas halinde olmaya devam eden çalışanlar için gerekli önlemler alınmalıdır.Bu yüzden öncelikli amacımız perakende alanında çalışan arkadaşlarımıza kendi güvenliklerini sağlamalarında yardımcı olmak ve çalışan arkadaşlarımıza güvenli bir alan oluşturmaktır. Perakende alanında çalışan kasiyer, satış elemanı vs. arkadaşlar sürekli insanlarla etkileşim halindedir. Bu süreçteki yorucu tempo ve çalışma saatleri çalışanları fazlaca yormaktadır. Bu durumda risk grubunda bulunup psikolojik olarak da zarar görmektedirler. Bizim amacımız perakende sektörüne kısıtlama getirerek önce çalışanların güvenliklerini sağlamak daha sonra çevre güvenliğini sağlamaktır. Bizlerde sizlerin desteğini alarak çalışanlara daha güvenli çalışma şartları sağlamak istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.