Kampanya Kapatıldı

Pendikspor Şehrin dışına çıkmadan Yeni ve modern bir stadyum İstiyor

Bu kampanya 286 destekçiye ulaştı

1950 yılında kurulmuş olup İstanbul'un en köklü ve en büyük ilçelerinden olan Pendik ilçesinin temsilcisi olan Pendikspor, iç saha maçlarını 2500 kişilik,çağın gereklerine uygun olmayan,modernlikten uzak,taraftarı çekebilecek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek temel nitelikleri karşılayamayan Pendik Stadyumunda oynamaktadır.Oysa ki Pendik ilçesi gelişmekte olan ekonomisi,ulaşım yollarının kesişim noktasında olması,genç nüfusunun bir hayli yüksek olması, genel nüfusunun 2016 yılı itibariyle 691.681 kişi olması ,İstanbul ilçeleri arasında nüfus sıralamasında ön sıralarda yer bulması,hatta ülkede bir çok il kadar yada daha fazla olması sebebiyle yeni bir stadı hak etmektedir.Ülkemizde son yıllarda yapılmakta olan sporda tesisleşme hamleleri güzel sonuçlar vermekte biz pendiklilerde  de beklentileri büyütmekte olmasına rağmen yapılan ve planlanan stadyum planlamalarında Pendik adının geçmemesi yüz binlerce Pendikliyi üzmektedir.Özellikle aynı liglerde mücadele ettiğimiz rakiplerimize ve gelecekte rakibimiz olabilecek kulüplere yapılan statlar rakiplerimiz lehine haksız rekabet sağlamakta ,amatör liglerde,3.liglerde devletimiz tarafından yapılan statlar ise  Pendik isminin planlamalarda dahi geçmemesi  sebebiyle kamu vicdanını yaralamaktadır.1993'ten beri hizmette olan stadımızın yerine gelişen,büyüyen Pendik'e, tarihine ve şehrin dinamiklerine yakışır bir stadyum istiyoruz.

Sayın devlet büyüklerimizin ve ilgili mercilerin dikkatlerini çekmek ,Güzel Pendik'e kendine yakışır bir spor tesisi kazandırmak için bu kampanyayı başlattık. İmzalayan ve kampanyayı paylaşarak imza sayısının artmasına yardımcı olacak,kamuoyu oluşturmamıza vesile olacak herkese teşekkür ederiz. İmza kampanyamıza katılanların isim listeleri alınıp gerekli devlet yetkilerine müracaat edilecektir.
Saygılarımızla.

Bugün TC Burak imzanı bekliyor!

TC Burak Kerimoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pendikspor: Pendikspor Şehrin dışına çıkmadan Yeni ve modern bir stadyum İstiyor». TC Burak ve imza atan diğer 285 kişiye katıl.