Pel retorn immediat i necessari als ensenyaments artístics presencials.

Pel retorn immediat i necessari als ensenyaments artístics presencials.

Creada
2 de febrero de 2021
Dirigida a
Procicat y
Firmas: 4319Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Les escoles de música, dansa, teatre, circ i arts plàstiques, demanem poder obrir!

El sobre esforç que tots els equips estan fent per a mantenir l’activitat online no permet treballar aspectes fonamentals dels ensenyaments artístics que només es poden assolir de manera presencial i ha quedat palès que hi ha activitats que no es poden realitzar de cap manera online.

Els ensenyaments artístics són essencials i necessaris a la nostra societat.

Els centres s’han adaptat i han pres mesures per a mantenir l’activitat amb seguretat, el nivell d’infecció i rebrots en aquests centres és insignificant. En canvi aquest tancament està hipotecant a nens, joves i adults, limitant el seu creixement personal i social i està abocant al tancament a nombrosos centres.

Catalunya és una de les poques comunitats que ha tancat totalment els ensenyaments artístics no reglats.

Els sota signants demanem al PROCICAT que es tramiti la reobertura immediata de tots els centres d’ensenyaments artístics que hagin adaptat les seves instal·lacions, que s’agilitzi aquest tràmit i així es doni el valor que li correspon als ensenyaments artístics.

Acció promoguda per: 
Aire Circ / Arabesc Estudi de Dansa / Can Ninot / Centre de Dansa Laura Esteve / Color Dansa / DateCuenta Escuela Libre de Comunicación / Dansa Sònia Ramoneda / dTerra galeria taller / Entitat de Música Tradicional de Sant Cugat / Esbart Sant Cugat / Escola de Musica Aula de So / Escola Sant Cugat / Escola de Música Jordi Ricomà / Esferadart / Espai Sofia Sant Cugat / Estudi de cant Marina BBface / Fusió Música i Dansa / General Giap / L’Obrador / La Tacones / La Vora escola de costura / L'Acadèmia / Marró Espai de fang / Pou d’Art / Sant Cugat Dance Academy / Taller ARtCO EscolaTaller de Restauració d’Art i Antiguitats / Tallers de Teatre Sílvia Servan / Viviana Hounie.

Apoyar ahora
Firmas: 4319Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora