Continued work on Imperator: Rome

0 людей подписали. Следующая цель: 100
Legio XLIV создал(а) эту петицию, адресованную Paradox Interactive и

Strategy game — Imperator: Rome realeased 28.04.2019. Developer of this game stop support game 01.05.2021. The game need new DLC and new content. Game have a little game content — "The Punic Wars Content Pack", "Magna Graecia Content Pack", "Epirus Content Pack" and "Heirs of Alexander Content Pack".  That's is intresting dlc."Imperator" have also Marius update with interface 2.0. It's very good decision for new players. The community of paradox games, who play in Imperator Rome wants new content pack's. 2 years support of game - it's very small. Please, go back to development and support on this game.

Здравствуйте. Меня как и многих любителей игр от Paradox, очень потрясла новость о прекращении поддержки проекта Imperator: Rome! В новости было указано что это решение временное. Комьюнити Imperator: Rome очень надеется что это РЕАЛЬНО временное решение, а не перманентное! Было бы неплохо разработчикам и дальше развивать своё детище, а не бросать. Можно проработать германские племена. А может заняться вообще новыми механиками? Или ещё и дальше упрощать игру? В любом случае игроки ждут возвращения разработчиков к проекту! Спасибо за внимание.

0 людей подписали. Следующая цель: 100