OYAK BUCA KONUTLARI 1​.​ETAP’TA YAŞAYAN SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Ben Nihal Coşkuner.Oyak Buca Konutları 1. Etap Buca/İZMİR adresinde oturmaktayım.Site içerisinde,çok uzun süredir sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmeleri için kurumamayla ve temiz sukabıyla çevreyide kirletmemeye azami ölçüde dikkat ederek,yaşamsal ihtiyaçları ölçüsünde doyuruyordum.Site içerisindeki bir balkonun altındaki boşlukta yaşayan bir anne kedi ile yavrunun üstü tel ile kapatıldı.Kedilerin oraya yuva yapması engellenmek istendi fakat kediler içerdeydi.10/12/2020 tarihinde bir poster hazırlayıp durumu herkese anlatmaya çalıştık.Poster için Instagram @missbengg.11/12/2020 tarihinde,hiç yuvasından çıkmayan yavru ve annesi,yuvasından çıkarılmış.11/12/2020 13:30 sularında,yavru kediyi kanlar içerisinde yerde yatarken bulduk.Yavru şuanda yoğun bakımda,beyin kanaması geçirdi ve mücadele veriyor.Lütfen yardımcı olun ve bu sitedeki hayvan düşmanlığına bir sonverelim.SİTE İÇERİSİNDE 1 TANE BİLE SOKAK KEDİSİNİN YAŞAMAMASINI İSTEYEN ZİHNİYET KABUL EDİLEMEZ. İletişim:05326570072