Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Adana Otistik Çocuklar Sağlık ve Eğitim Derneği Başkanı Fehmi Kaya

Kaya'nın, Yüreğir Belediyesi ile ortaklaşa çalışarak Kültür Evleri'nde otistik çocuklara ücretsiz terapi merkezleri açılacağını, burada otistik çocukları inançlı çocuklar haline getireceklerine yönelik sözleri kabul edilemez. Otizmli çocukların doğuştan ateist olduklarını, Allah inancını bilmediklerini açıklaması son derece yersizdir.

Nisan ayının otizm farkındalık ayı olması bu açıklamaları daha da vahim hale getirmiş otizmin ne olduğunu bilmeyen insanların çocuklarımızı ateist olarak görmesine yol açacak süreci başlatmıştır. Otizm ile ateizmi aynı cümlenin içinde kullanmak bir sosyolog için bilimsel olmasa gerek.

Kendisini otizmli çocuklar konusunda uzman sanan ancak bilimsellikten uzak, akıl dışı açıklamalarla engelli çocuk ailelerini rencide eden bu kişinin bir an önce özür dilemesi ve istifa etmesi bizleri bir nebze olsun rahatlatacaktır.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Adana Otistik Çocuklar Sağlık ve Eğitim Derneği Başkanı
    Fehmi Kaya

AYŞE SARI bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 3.451 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün AYŞE imzanı bekliyor!

AYŞE SARI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Otizm ile ilgili akıl almaz sözler eden Fehmi Kaya özür dilesin ve istifa etsin @FatmaSahinASPB». AYŞE ve imza atan diğer 3.450 kişiye katıl.