Ortaca'daki köpek katliamı cezasız kalmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Muğla'nın Ortaca ilçesindeki sokak köpeklerinin zehirli et verilerek zehirlendiği ve suçlunun hala yakalanmadığı olayda bunu yapanların acilen yetkililerce bulunmasını ve gereken cezanın verilmesini talep ediyoruz.

Habere ait görüntülerin internete yansımasıyla büyük tepki çeken olayın fail(ler)i hala bulunabilmiş değil. Bir canın bu kadar değersiz olmadığını görmek istiyoruz.

Hiç zehirlenen bir hayvan gördünüz mü bilmiyoruz ama Sapanca'da yapılan köpek katliamındaki, Ortaca'daki gibi köpekler zehirlenince acılar içinde kıvranarak, organları parçalanarak, nefes almaya çalışarak yani kısacası can çekişerek ölüyorlar. Bu insanlık dışı bir şey. İnsanlığı bırakın her türlü anlayış dışı.

Vicdandan yoksun, yaşam hakkına saygıyı bir türlü öğrenememiş bu insanların etrafa saçtığı kötülüklerin durdurulmasını istiyoruz.

Hayvan hakları, yaşam hakkı ve birlikte aynı doğada yaşabilme gibi gelişmiş özelliklerin bizim gibi toplumlara da entegre edilebilmesi dileğiyle.

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Ceran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ortaca'daki köpek katliamı cezasız kalmasın». Merve ve imza atan diğer 1.292 kişiye katıl.