Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 165 destekçiye ulaştı

Ormanlar geleceğimizdir. Yanan her ağaç, sadece temiz hava kaynağımızı değil, aynı zamanda insan dışı diğer canlıların barınaklarını da yok etmektedir. O canlar da yanan ormanlarda kaçacak yer bulamadıklarından diri diri yanarak ölmektedir. Orman yangınlarına sebep olmak, kasten orman yakmak bütün insanlık, insanlığın geleceği  ve hayvanlar adına cinayet kapsamında değerlendirilmeli, ormanlarımız yeniden ciddi koruma kapsamına alınmalı ve yanan ormanlarımız yeniden ağaçlandırılmalıdır. Ormanlarımız imara asla açılmamalıdır. Ülkemizin geleceği olan ormanlarımız güzellikleri ve eşsiz bereketiyle turizmin de can damarıdır. Yanan her ağaçlık alan ülkemiz turizminin geleceği açısından büyük bir tehlikedir... Tedbir almak için henüz geç olmadan ormanların yeniden koruma kapsamına alınmalarını, yanan ormanların tesis yapmak için kullanılmasına izin vermek yerine yeniden ağaçlandırılmalarını istiyoruz.

Forests are future of humanity. With each burnt tree we just don't lose the opportunity to breath clean air, but animals do lose their habitats and even lives. They are burnt down and/ or suffocate alive due to being unable to hide from fire and smoke. Causing deforestation should be assessed within the murder law since, with every deforestation, animals, humans and future of humanity are endangered. Therefore forests, floras and faunas should be protected and burnt ones should be replaced with new trees and plants. Forests should never ever be opened for construction facilities. Before it is late, we want forests to be recovered under legal protection and instead of opening them to construction sites we want the burnt ones to be replaced with new trees.

Bugün Tuba imzanı bekliyor!

Tuba Cekinirer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ORMANLAR YENİDEN KORUMAYA ALINSIN, TEKRAR AĞAÇLANDIRILSIN. SAVE FORESTS, REFOREST». Tuba ve imza atan diğer 164 kişiye katıl.