Petition Closed

Bunu Yapan İnsan Olamaz..! Devrekani'de Köpek Katliamı..!!

This petition had 946 supporters

Kastamonu Devrekani'de Köpek Katliamı .Bunu Yapan İnsan Olamaz, bunu ancak barbar, cani ve  vicdansiz bir sahsiyet  kallesce  yavrusu olan anneleri oldurur... !!

Devrekani'de meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler onlarca köpeğin ölümüne sebep oldu. Yavruların ölen annelerinin yanlarında soğuktan ısınmaya çalıştığı görüntüdeizleyenlerin yüreklerini dağladı.

Lutfen tepkinizi imzalarak ve paylasarak gosterin. Havalarin soguk olmasi yavrulari daha fazla yardima muhtac yaparken birde annesiz kalmak onlarin olumu demek.

NOT: Alinti... Yerel Hayvan Koruma Gorevlisi Selin Kaykanacı ve Ankara Cayyolu Kastamonu temsilcisi Ertuğrul Şahin ile birlikte giderek Orman ve Su Isleri Gorevlisi, Devrekani Belediyesi Zabita Amiri ve Veteriner Hekimi, Tarim Ilce Vet. Hekimi ve Devrekani Jandarma kolluk kuvvetleri ile birlikte gerekli inceleme yapilarak, 3 adet öldürülmüs köpek otopsi icin Ankaraya gonderilmek uzere gerekli tutanaklar tutulup resim ve video ile kayit altina alinmistir. Gerekli mercilere basvurularimiz tamamlanmistir. Sürecin takibindeyiz.

Today: Meryem is counting on you

Meryem Kocana needs your help with “orman ve su işleri bakanlığı.: Bunu Yapan İnsan Olamaz..! Devrekani'de Köpek Katliamı..!!”. Join Meryem and 945 supporters today.