Hayvanlara her şey çok güzel olsun !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bu mektubum Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na.

Bir kaç saat önce sosyal medyada en küçük detayına kadar paylaşılan ve Diyarbakır şehrin barınağında meydana gelen HAYVAN KATLİAMINDAN bahsetmek ve sizlerin öncellikle bütün hayvanlara daha sonra hayvanseverlere yardım etmenizi arz ederim.

Okuyanların, izleyenlerin yüreğini burkan bir çok şiddet, vicdansızlık içeren bu olaylara dur demenin zamanı geldi.

Bir çok ülkede hayvanlar el üstünde tutulurken neden bizim,aslında yürek dolu olan vatanımızda, hayvanlar hala işkence görmekte.

Kedilerin şehri olarak nam salmış istanbulumuz,parmakla örnek gösterilirken, neden başka şehirlerimizde hala bu korkunç vahşetler yaşanabiliyor.

Bize Allah tarafından emanet edilen bu canlara sahip çıkmalıyız, dünya bizim, her canlı da bizim dostumuz, bize yaşamayı sağlayan hayvanlar, ağaçlar,böcekler hepsi bize EMANET.

Politik görüşünüz ne olursa olsun, hepimiz sorumluyuz.Öyleyse birleşelim ve masum dostlarımızdan yardım sakınmayalım.

Kurandan alıntı:
"Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse, sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki, semâda bulunanlar da size rahmet etsinler." (Ebû Dâvûd, Edeb 58; Tirmizî, Birr 16)

AYRICA ATATÜRKTE çok büyük bir hayvan dostuydu.Bir çok konuda rol modeli olan Sayın Cumhuriyet Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de hayvan besleyip, ihtiyaçlarını gideriyordu.

İnternetten alıntı:
Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önderimiz Atatürk, hayvanlara karşı hep özel ilgi göstermiş, hatta bazılarını sahiplenerek özel olarak bakımıyla ilgilenmişti. Bunlardan Alp, sonrasında Alber ve birçok kitapta bahsi de geçen Foks adındaki köpekleri Atatürk’ün yanında sadık dostları olarak tarihteki yerini aldı.

Lütfen artık daha ağır cezalar, yaptırımlar olsun. Belki de o insanların yoğun bir tedaviye ihtiyaçları vardır. Bahanelerle bu cinayetleri işleyenlere indirim yaptırılmasın.Bugün hayvansa, yarın çocuk yada kadın olması an meselesi.Hayvanları korumak demek insanları korumak demektir.