Köpeğimi kurtarmalıyım.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

İSTANBUL CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 4505-BSB numarası ile sokağa saldığı MIX(Kırma) cinsi sokak köpeğini;
28 HAZİRAN 2013 yılında 978101080742580 numaralı çip taktırıp sahiplendim,kısırlaştırdım ve İstanbul’a taşındım.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü Denetim İşlerinden şikayet üzerine (ki bu şikayetin gerçeklik payı yoktur ispatını istiyorum)Tülay AYDIN isimli şahıs, 26 EYLÜL 2017 tarihinde evime gelip, karnesini ibraz edip “Yasak Irk” olmadığını ispat etmeme rağmen köpekğime el koydular.Onbin tl ceza yazariz kapıyı açmazsanız polis zoru ile girerizdiye korkutarak başlayan ve ben ağlarken biriside iyilik meleği olup teselli eden görevliler ısrarla aldılar.
Komsumuzun evimin içinde görüp bazi insanlarda bulunan köpekten korkma içgüdüsüyle “Ya bize saldırırsa”mantıģıyla hareket ederek şikayette bulunarak evimden Veteriner müdürlüğünce gönderilen dört araba ve personelleki (gereksiz bir abartıdır) Yaşanan bu hadiseden sonra sağlığım bozuldu ve psikolojik olarak destek almaya başladım.
Köpeğim yasak ırk olsaydı Antalya B.B tarafından küpelenerek sokağa bırakılmazdı.Kesinlikle saldırma ve ısırma eylemi olmamıştir.
26 EYLÜL 2017 tarihinde ellerinde arama izni olmadan evime girerek köpeğime el koyan kişiler hakkında 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi yasası’nın 2/d. Maddesi ve 5237 sayılı TCK’nun 141/1.maddesi gereği işlem yapılmasını ve köpeğimin tarafıma iade edilmesini arz ve talep ederim.

Saygılarımla
Esra AKÇAKIL

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Akçakıl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Orman su işleri bakanlığı: Köpeğimi kurtarmalıyım.!». Esra ve imza atan diğer 2.538 kişiye katıl.