Doğrulanmış başarı

Ordu şehri merkezde hayvanlar için hastane yapılmasını istiyoruz.

Bu kampanya 360 destekçi ile değişim yarattı!

ORDU BÜYÜK ŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANI SN.ENVER YILMAZ VE SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZDEN İSTEĞİMİZDİR.Belediyeler ve Vekiller

Halkın istekleri doğrultusunda çalışır.Bu hayvan hastanesi de ORDU HaLKININ İSTEĞİDİR.

Kendi yaptığımız ıslak imzalalı kampanyamızda 6000 imza toplanmıştir.

ordu şehrinde sarptan-samsuna kadar olan bir corafya içerisinde bir hayvan hastanesi malesef yoktur.Trafik kazasına maruz kalmış hayvanları,2.5 saat ötedeki samsun 19 mayıs üniversitesi veteriner fatültesi,hayvan hastanesine götürmek zorunda kalıyoruz.Bu hastane 7-24 saat çalışmamaktadır.içinde bir eczane bulunmamaktadır.Ameliyatlar sıra ile beklemeli yapıldığından,çok zaman kaybediyoruz.Ordu şehri ise sarptan-samsuna kadar bir corafyanın  orta bir noktasında yer almaktadır.

Bu şehir dağ eteklerinde kurulduğundan trafik kazalı hayvan sayısı da fazla olmaktadır.Ordu belediyemizin hayvan hastanesi ile prostürü zor olduğu gerekçesi ile bir hizmet alımı anlaşması da yoktur.Dolayısı ile bir hayvan hastanesinin Ordu şehri içinde olması zaruriyeti doğmuştur.Ordu Büyük Şehir Belediyesinden Ordu merkezinde yol kenarında herkesin rahat ulaşabileceği ormanlık olmayan bir noktada bir hayvanlar hastanesi yapılmasını istiyoruz.Bu hastane halka da açık olacak,kedi,köpek,büyükbaş,küçükbaş,yaban hayat hayvanlarını da kapsayacak şekilde Ambulance olan 7-24 saat şeklinde çalışacak,içerisinde bir eczane olacak,gerekli ilaç temini burdan sağlanacak,kırıklı vakalarda,iç kanamalarda uzman bir kadro ile hizmet edecektir.Tüm halkımızı Allahın bizlere emanet ettiği bu ümmetleri için de bir hastaneleri olması açısından göreve davet ediyorum.

Bugün Aziz imzanı bekliyor!

Aziz işbakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ordu orkinos derneği.: Ordu şehri merkezde hayvanlar için hastane yapılmasını istiyoruz.». Aziz ve imza atan diğer 359 kişiye katıl.