Kampanya Kapatıldı

Ordu şehrine bir hayvan hastanesi yapılsın.

Bu kampanya 794 destekçiye ulaştı

Ordu buyuksehir sehrine 10bin adet imza toplayarak ordu şehri ne bir hayvan hastanesi yapilmasi icin girisimlerimiz olmustu.plani bitmesine ragmen ve 2017 yilinda da bitirilmesi soz verilirken.butcede hayvan hastanesi ve rehabilitasyon merkezi icin para da ayrilmis olmasina ragmen halen ihale edilmemesin den kaynakli gecikmenin biran evvel bitirilip ordu buyuk sehrinin ihtiyaci olan hayvan hastanesi ve rehabilitasyon merkezinin ihale edilerek bitirilmesini istiyoruz.Bunu buyuk sehir belediyesi sn.Enver yilmaz dan ve sayin valiligimizin il hayvan kurulundan.ordu orman su milli parklar sube mudurlugunden .ordu tum basin kuruluslarindan ve duyarli halkimizdan ivedilikli isler arasinda yer verilmesini ordu halki ve orkinos dernegi olarak tekrar talep ediyoruz.

Ordu sehrinde trafik kazali hayvanlari tedavi edecek ne bir uzman veteriner ne de tramvatoloji merkezi bulunmamaktadir.en yakin hayvan hastanesi 2 saat mesafede samsun sehrindedir.

Belediyemiz olanaklarinda kisirlastirma ameliyatlari harici kirikli veya ic ameliyatlar icin bir uzman bir kadro ve rontgen olmadigindan bu ameliyatlar malesef yapilamamaktadir.Bu bakimdan bu buyuksehirde yasayan tum hayvanlarin refahindan 5199 sayili kanun ile belediyeler sorumlu oldugundan bu eksikligin ivedilikle bitirilmesi gerekmektedir.

Bugün Aziz imzanı bekliyor!

Aziz işbakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ordu şehrine bir hayvan hastanesi yapılsın.». Aziz ve imza atan diğer 793 kişiye katıl.