Kampanya Kapatıldı

Onlar da bir can ve desteğinize ihtiyaçları var

Bu kampanya 421 destekçiye ulaştı

Güzel şehrimiz ve Başkentimiz Ankara'da ne yazıkki yaralı hayvanlar yeterli ve gerekli tıbbi yardımdan mahrum kalıyor. Yaşadığım bir olay ve sonrasındaki acı gerçekler beni ve çevremdeki herkesi ne yazıkki hayal kırıklığına uğrattı. 3 kattan düşen bir sokak kedisi için ücretsiz bir hayvan hastanesine acil ulaşmak adına Alo 153'ü aradıktan sonra acı gerçeklerle karşılaştık.Ne yazıkki başkentimizde 1 tane ücretsiz hayvan hastanesi bulunduğunu ve sadece bir araçla bu hizmetin sağlandığını öğrendik.Siz de tahmin edersiniz ki bir araç saatlerce gelmedi ve ertesi gün kedinin tedavisinin yapılabileceğini belirtildi.Özel hayvan hastane ücretlerinin de hiçbir şekilde devlet yardımı olmadan karşılanmasının bir vatandaş için büyük bir meblağ olduğu çok açık bir şekilde ortadadır.Bu koşullar altında Dışkapı Veterinerlik Fakültesinin acil bölümüne götürdüğümüz kediye yeterli ekipman bulunmadığından tıbbi yardım sağlanamamış ve kedi ertesi güne kadar dayanabileceği meçhul bir halde fakülte de aracı beklemektedir.

Sayın yetkililerimizden ricamız, Ankara da hizmet veren ücretsiz hayvan hastanelerinin sayısının arttırılması aynı zamanda acil durumlar için hizmet veren araç sayısının yükseltilmesi yönündedir. Lütfen çağrımıza kulak verin, onlarda bir can taşıyor ve tıbbi yardımdan yeterli bir şekilde faydalanmalarını sağlamak herşeyden önce hepimizin bir vatandaşlık görevidir.

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Çaldıran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Onlar da bir can ve desteğinize ihtiyaçları var». Ali ve imza atan diğer 420 kişiye katıl.