Okuluna Sahip çık.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bursa ili Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesinde bulunan Uludağ ilkokulu , Anaokulu ve Ortaokul olarak aynı binada ikili eğitim verilmektedir. Binamız 3 yıl önce hizmete girmiştir. Öncesinde 2 ayrı binada eğitim verilmekte ancak iki binamızda eski ve harap bir haldeydi ayrıca 1 adet spor salonumuz vardı. Şimdi ise yeni ve tek bir binamız var ancak yetersiz. Spor salonumuz bile yok. Dolayısıyla büyük bir bahçemiz var ancak bahçemize ne bir ek bina ne despor salonu yapılmıyor. Okulumuzun bahçesine Ram ( Rehberlik Araştırma Merkezi ) kurulacağını ihalesinin bile yapıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı mahallemizde çocuklarımızın kaliteli eğitim alma hakkı ellerinden alınarak Orta okulun buradan taşınacağı ve sadece ilkokul olarak kalacağı yetkililer tarafından söylenmekte. Bizler Okulumuzun bahçesine ilkokul yapılmasını ve tam gün eğitime geçilmesini istiyoruz. Bizler Küplüpınar mahallesi sakinleri ve Velileri olarak öncelikle Sayın Milli Eğitim Bakanımızın ve Sayın Valimizin sesimize kulak vereceğini , çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim almaları için yeni bir ilkokul binasını bizlere çok görmeyeceklerini düşünüyoruz. Saygılarımızla arz ederiz.

Bugün Volkan imzanı bekliyor!

Volkan Konuşkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Okuluna Sahip çık.». Volkan ve imza atan diğer 597 kişiye katıl.