Dostlarımıza bilinçli yardım etmek için hayvan ilk yardım eğitimi ücretsiz verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Dünya, bize içinde yaşayan dostlarımızla emanet edilmiş olmasına rağmen hergün dostlarımızın başına gelen bir çok acı haber duyuyoruz. Bunların azalması için çabalıyoruz ya peki yanımızdan geçip giden bir kedinin, sokağın başında uzanmış köpeğin bir iki saniye sonra başına kötü bir olay geldiğinde yardım etmek için sadece ilgili kişiyle iletişime geçtiğimizde neden onlar içinde zamanın önemli olduğunu unutuyoruz. Bizler için okullarda bile verilen ilkyardım eğitiminin, küçük dostlarımıza yardım etmemiz için verimesi gereken eğitimin yaygın bile olmaması her şeyi açıklıyor: Onların bizden farkı ne? Parayla verilen bu eğitime evinde evcil hayvan besleyen bazı insanlar tarafından katılım gösterilmektedir fakat bizden sonraki nesillerin böyle eğitimlerle büyümesi bilinçli hayvanseverlerin oluşmasına basamak olacaktır. Ücretsiz olarak büyük toplululaklarda hayvanlar için ilk yardım eğitimi verilmesi, toplumda maddiyata bağlı olmayan yardım çerçevesi oluşturacakdır.