Kampanya Kapatıldı

Niğdeli şehit Yasin Tekin’in yaşatılması için köyüne kütüphane kurmak istiyoruz

Bu kampanya 267 destekçi ulaştı

Çocukların kitap okumasının, okuduğunu anlamasının, anladığını anlatabilmesinin, onların gelişimine çok önemli katkılar sunacağını dile getiren isimsiz kahramanlar, kurulacak kütüphanelerle hem aziz şehitlerimizin adını yaşatmış oluyoruz, hem de raflarda yerini alan kitaplarla çocukların yetişmelerinde de önemli bir katkı sağlamayı istiyoruz dediler.

Projeye herkesten destek isteyen Şehit Yasin Tekin'in devreleri, çocukların geleceklerini yönlendirmelerine, dünya görüşlerini zenginleştirmelerine, kendilerine sosyal ortam, eğitim desteği sağlamak ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla düşünülen kütüphane projesinin, bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan askerlerimizin de adını yaşatmak adına çok önemli olduklarına vurgu yaptılar.

Şehit Yasin Tekin'in adının yaşayacağı kütüphane için kitap desteğinde bulunmak isteyenler İlhanlı Mahallesi 93.Sokak Numara 11'deki adrese, Piyano Cafe ve Aşiyan Cafe'ye kitaplarını teslim edebilecekler. Şehit Yasin Tekin adına kurulan Facebook grubundan da detaylı bilgi almak mümkün olacak.

Bugün Mehmet Fatih imzanı bekliyor!

Mehmet Fatih Adıgüzel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Niğdeli şehit Yasin Tekin’in yaşatılması için köyüne kütüphane kurulsun». Mehmet Fatih ve imza atan diğer 266 kişiye katıl.