Netflix ve diğer tüm medya platformları özgürdür! Sansürlenemez!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Rtük'ün sözde eşcinsellik ve türevleri, ahlakın bozulduğuna ve çocukların psikolojik olarak istismar edildiği bahaneleriyle karalama kampanyası başlatarak Netflix, blutv gibi dijital medya programlarını denetim altına alarak sansür uygulamasına asla ve asla müsade edilemez.

Yıllardır Türkiye pazarında olan Netflix neden şimdi göze batar oldu? Türkiye'de iyice yayılmasını sağlayıp pazardan çekilmesini olanaksız kılarak vergi almak için tabiki de. Yoksa türk televizyonlarında mafya içerikli dizilere (bkz. Çukur, Kurtlar Vadisi) neden müdahale de bulunmuyor RTÜK? Oradaki adam öldürme, cinayet sahneleri, uyuşturucu ticareti, silah ve çatışmalar sansürleniyor mu? Hayır, peki bu yapımlar çocukları etkilemiyor mu? Etkiliyorsa neden ebeveynler bu tür yapımlara ses çıkartmıyor? Para verilerek üye olunan bir platforma çocuklar nasıl üye olsun? Aileler çocuklarının nerelere girip, neleri izlediğinden bir haberdar ama herkesin dilinde yok Netflix'in şu dizisinde eşcinsellik, bu dizisinde uyuşturucu, küfür. Önce kendi medyanızın yayınladıkları dizileri çocuklarınızın gözüne soktuklarına şikayet edin, sonrasında diğer medya platformlarını sansürlersiniz.