Kampanya Kapatıldı

NataVega AVM’ye hayvan hapishanesi yaptırmayacağız

Bu kampanya 14.703 destekçiye ulaştı

Mamak'da bulunan NataVega AVM'ye yapılması planlanan hayvan hapishanesini istemiyoruz. Mevcut hayvan hapishaneleri kapatılmalı ve yapılması planlananlar da yapılmamalıdır. Başkasının acısı kimsenin eğlencesi olamaz!

Hayvanat bahçeleri, yaşam süreçlerinin metalaşmasını, dağılmasını, parçalanmasını gerçekleştirirken, aynı zamanda biyoçeşitliliğin yapaylaştırılıp gözler önüne serilmesine neden oluyor.

Travmalara neden olacak şartlarda hayvanların kapatılıp sömürülmesi, üstelik bunun öncelikli olarak çocuklar için eğlence aracı haline getirilmesi, çocukların küçük yaşlarda bu hastalıklı, başka canlıların acıları üzerinden bir eğlence anlayışı geliştirmeleri ve bunu benimsemeleri kabul edilemez. İnsanların eğlenirken yaşayacağı anlık mutluluk uğruna hayvanların yaşamları boyunca hapsoldukları yerlerde acılara maruz kalmalarını hiçbir gerekçe haklı çıkaramaz.

İlgili haber: https://gaiadergi.com/yetsin-mi-artik-canliya-zulmunuz/

Bugün Gaia Dergi imzanı bekliyor!

Gaia Dergi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «NataVega AVM’ye hayvan hapishanesi yaptırmayacağız». Gaia Dergi ve imza atan diğer 14.702 kişiye katıl.