KAZANMAK İSTİYORUZ! MUHALEFET PARTİLERİNE ACİL ÇAĞRIMIZDIR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

MUHALEFET PARTİLERİNE ACİL ÇAĞRIMIZDIR!

Biz, adım adım inşa edilmeye çalışılan diktatoryal sisteme karşı çoğulcu demokrasiyi savunan yurttaşlar olarak muhalefeti bir araya gelmeye çağırıyoruz.
Toplumu bir yandan kendisinden yana olanlar ve karşısındakiler diye bölen, öte yandan siyasetini karşısındakilerin bir araya gelmemesini sağlamak üzerine kuran iktidarın bu kutuplaştırıcı anlayışına karşı Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi ve bütün demokratik güçleri önümüzdeki yerel seçimlerde birbirleri ile işbirliği yaparak bu oyunu bozmaya ve seçmene yeniden güven vermeye çağırıyoruz.

Bu bağlamda;
1-) Aday çıkartırken, seçim bölgesinin niteliğine göre yukarıda anılan partiler, 2'li, 3'lü hatta 4'lü ittifak yaparak "ortak veya desteklenebilir adaylar" belirleyin.
2-) Kapalı kapılar ardında değil, açık, şeffaf ve katılımcı siyaset yapın.
3-) Mücadele ekseninizi birbirinize karşı değil iktidar bloğuna karşı oluşturun
4-) Seçim güvenliğini sağlayacak her türlü çalışmayı yapıp önlemleri alın. Seçim güvenliğinin sonuçları ile ilgili değerlendirmeyi seçimlerin hemen ertesinde ve hiçbir şaibeye yer bırakmayacak şekilde kamuoyu ile paylaşın.

Biz yurttaşlar olarak bu uğurda üzerimize düşen her görevi yaptık, yapmaya da hazırız.

SEÇMEN İNİSİYATİFİ

Bugün Seçmen imzanı bekliyor!

Seçmen İnisiyatifi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muhalefet partilerini seçmene güven vermek için birlikte hareket ederek kazanacak stratejiler geliştirmeye davet ediyoruz! Çünkü bu yerel seçimlerde KAZANMAK istiyoruz. Seçmen talebini partilere taşımak için bir imza da siz verin!». Seçmen ve imza atan diğer 131 kişiye katıl.