Petition Closed

This petition had 2,059 supporters

İMZA KAMPANYASI / PETITION  — Please SIGN & SHARE — Lütfen İMZALAYIN & PAYLAŞIN

BALIKESİR’İN SINDIRGI İLÇESİNDE ZEHİRLENEREK VAHŞİCE ÖLDÜRÜLÜP   ÇÖPE ATILAN 30’ DAN FAZLA SAVUNMASIZ, GÜNAHSIZ KÖPEĞIN KATİLLERİNİN BULUNMASI VE CEZALANDIRILMALARINI İSTİYORUZ!

DEMAND JUSTICE FOR 30 STRAY DOGS POISONED TO DEATH IN SINDIRGI / BALIKESİR - TURKEY!  (English follows)

BU İMZA KAMPANYASI SINDIRGI BELEDİYE BAŞKANI SAYIN Ekrem YAVAŞ , EMNİYET AMİRİ VE CUMHURİYET SAVCISINA YÖNELEKTİR /// THIS PETITION IS DIRECTED TOWARDS THE MAYOR Mr. Ekrem YAVAŞ, CHIEF OF LOCAL POLICE AND THE PUBLIC PROSECUTOR.

SAYIN YÖNETİCİLER; LÜTFEN BU KONUDAKİ SORUMLULUĞUNUZU VE HASSASİYETİNİZİ GÖSTERİP BU CİNAYETLERİN SORUMLULARININ  BULUNMASI VE CEZALANDIRILMALARI İÇİN İNSİYATİF GÖSTERİN. BU TÜR HER TÜRLÜ AHLAK, İNSANLIK YASALARINA AYKIRI, CAN ALMAYA YÖNELİK VAHŞİ CİNAYETLERİN BİR DAHA TEKRARLANMAMASI  İÇİN TEDBİR ALIN.

TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMIZLA
xxxxxxxxxx

WE RESPECTFULLY DEMAND JUSTICE FOR MORE THAN 30 STRAY DOGS WHO WERE BARBARICALLY POISONED TO DEATH AND THROWN TO THE GARBAGE. WE DEMAND THAT THOSE RESPONSIBLE TO BE FOUND AND PUNISHED FOR THE MURDER OF THOSE INNOCENT, DEFENSELESS DOGS.

DEAR SIR/MADAM; PLEASE FIND AND PUNISH THOSE RESPONSIBLE MURDERERS. PLEASE DEMONSTRATE YOUR LEADERSHIP  AND SENSITIVITY. THESE UNFORGIVABLE ACTS OF BRUTALITY AGAINST INNOCENT ANIMALS VIOLATE THE BASIC NORMS OF HUMANITY, DECENCY AND MORALITY. PLEASE MAKE SURE THAT THESE KIND OF BRUTALITY WILL NOT BE REPEATED UNDER YOUR ADMINISTRATION.

THANK YOU

How to reach:

SINDIRGI MUNICIPAL / BELEDİYE FACEBOOK PAGE:

SINDIRGI MUNICIPAL / BELEDİYE MAIN WEB PAGE:

SINDIRGI MAYOR /BELEDİYE BAŞKANI Mr. Ekrem YAVAŞ personal / şahsi Face Book Page link:

SINDIRGI MUNICIPAL /  BELEDİYE  twitter:

@SindirgiBel

SINDIRGI MUNICIPAL INFO LINKS: http://sindirgi.bel.tr/

Sındırgı Belediyesi  / İletişim Bilgileri

Tel
(011-90)-266 516 11 24 – 0266 516 10 18
Fax
(011-90)-266 516 48 00
Address
Cumhuriyet Meydanı No:1 Sındırgı/Balıkesir

belediye@sindirgi.bel.tr

SINDIRGI ÖNEMLİ TELEFONLAR:

KAYMAKAMLIK
 0(266) 516 1001-1515
CUMHURiYET SAV.
 0(266) 516 1003-2045
iLÇE JAN. KOM.
 0(266) 516 1011-4476
EMNİYET AMiRLiGi
 0(266) 516 1182-1030

Today: Troy is counting on you

Troy c needs your help with “Mr. : JUSTICE FOR DOGS POISONED TO DEATH / ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLEN KÖPEKLER İÇİN ADALET”. Join Troy and 2,058 supporters today.