Doğrulanmış başarı

"Modern Sabahlar"sız güne başlamak istemiyoruz.

Bu kampanya 7.619 destekçi ile değişim yarattı!

Ankara'da yaşamak biraz zordur. Denizi yok derler, gridir derler, en güzel şeyinin dönüş yolu olduğunu derler... Derler demesine de bizler bu şehri seviyoruz. Simitimizi, aspavalarımızı özleriz Ankara'dan azıcık uzaklaşınca. Evet, azdır bize şehrimizi sevdiren şeyler, belki de sırf bu yüzden sımsıkı sarılız bu değerlere.

Şimdi duyduk ki Radyo ODTÜ yeni yapılanma çerçevesinde Modern Sabahlar'a veda edecekmiş. Peki biz hazır mıyız buna? Ufacık bir üniversite öğrencisiyken okul yolunda, bazen ilk derste dinleyip dersliklerde, toplu taşıma araçlarında kahkahalarımızı bastırmaya çalıştığımız, şimdi aynısını ofislerimizde yaptığımız, ileride çocuklarımıza dinletme hayalleri kurduğumuz güzel üçlüyü artık duyamayacak mıyız? Bu yeniden yapılanmada bizlerin de azıcık söz hakkı olabilir mi?

Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız lütfen Modern Sabahlar'ın yayınına devam etmesi için bize destek olun. Ankara'yı Ankara yapan değerlerden birisinin daha yok olmaması için sesimizi duyuralım.

"Küçük mübaşir, kırmızı feneri kendine tut!"

Bugün Hakim imzanı bekliyor!

Hakim Hakstıbıl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Modern Sabahlar"sız güne başlamak istemiyoruz. #ModernSabahlarDevamEtsin @hayatinsesiniac». Hakim ve imza atan diğer 7.618 kişiye katıl.