Petition Closed

Shpallja monument kulture e zbulimeve arkeologjike tek projekti 'Veliera' në Durrës

This petition had 1,825 supporters


SHKELJET:
1. Ndërtim në Zonën Arkeologjike A - E NDALUAR!
2. Strukturat prej betoni dhe çeliku, mbi 3 metra të larta dhe të ngulura nëntokë - TË NDALUARA!
3. Ngritja e themeleve mbi strukturat arkeologjike - FAKT!


Është shpuar me sondë dhe derdhur beton midis mureve dhe varreve të zbuluara!!!

Ju lutemi firmoseni dhe vijoni ta shpërndani peticionin për shpalljen monument kulture të zbulimeve arkeologjike tek “Veliera”!
Ky peticion do t’i dërgohet: Ministrisë së Kulturës.

Për dijeni: Institutit të Monumenteve të Kulturës, Këshillit Kombëtar të Arkeologjisë dhe Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Durrës.

#aktivperdurresin #peticion #Albania #DurresToday: Aktiv Per Durresin is counting on you

Aktiv Per Durresin needs your help with “Ministria e Kulturës: Shpallja monument kulture e zbulimeve arkeologjike tek projekti 'Veliera' në Durrës”. Join Aktiv Per Durresin and 1,824 supporters today.