Minik Yaren İyileşsin, hayatta kalsın.. epilepsi ve serebral palsi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba benim adım Elveda, bu kampanyayı  3 yaşındaki Minik Yaren için başlatıyorum.

Siz bu satırları okurken Yaren, Gaziantep Özel Sevgi  hastanesinde 25 gün yoğun bakımda yattı  ve hala minicik bedeniyle yaşam mücadelesi veriyor.)

Lütfen yazdıklarımı okuyun. Yaren’e bir imzanız ile yardım edebileceğinizi göreceksiniz:

Yaren.. Annesinin anlattıklarını size aktarmak ve destek için mesajlarını iletmek istiyorum …

“Yaren, Ağır Epilepsi hastası..

Gözleri Görmüyor ayrıca Serebral Palsi hastası. yutkunma yetisi yok.

Doktorunun dediğine göre “düzenli tedavi ile daha iyi olabilir. “ midesinden besleniyor .Şu an karnında emaneten sunta takılı ama o da enfeksiyon kapma ihtimali var . Yaren’in iyileşmesi için bazı şeylere ihtiyacı var ama alamıyoruz .  Medikal eşyaları bitti. Peg alınması lazım 570 TL, doktora gidecek 450 TL.  şaştık durumumuz yok  ne yapacağımızı bilmiyorum. baba askeri ücret alıyor evin kirası 600 TL elektirik su 150 TL buluyor maaşında icra var 500 TL kesiliyor Yaren ilacı masrafı kalmıyor.

Daha yaren hastanede yatıyor .baba yanında kalıyor gitmediği günler kesiliyor. Resimde attığım ihtiyaçların biri 549 TL Diğeri de 1900 TL küsur ama indirime girmiş 1743 TL.. Sizden destek bekliyoruz . İsteyen olursa raporlarını bile atabilirim. Valilikten hesap açtıramıyoruz . Çünkü baba çalışanmış ... Ben kendim için hiçbir şey istemiyorum sadece kızımın ihtiyacı olanlara Allahtan  vesile çıksın istiyorum babasının TC verebilirim araştırın. Ben bir anne olarak çabalıyorum lütfen desteklerinizi bekliyorum ”

Diyenler vardır nasıl özel hastaneye gidiyor diye , önce devlet hastanesine götürüyorlar. Orada kalbi durdu . Çok ilaç verdiler ,nöbet ilacı. Ve kalbi durdu. Yoğun bakım aradılar ama bulamadılar. (hastane) Sadece Özel Sevgi Hastanesinde buldular. 25 gün yattı. Taburcu ettiler. Satrasyon cihazı alamadıkları için Yaren her an ölümle burun buruna .

(Yaren’in hastane , rapor, ilaçların elimizde fotoğrafları mevcut)

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN TALEBİMİZ ÇOK NET: Lütfen medikal destek ve  ilaçları..

Bu satırları okuyan sizlerden ailemiz adına en büyük dileğim kampanyamızı imzalamanız ve sosyal medyada paylaşmanızdır. @epilepsiliyiz @elvedacinar hesaplarından da ulaşabilirsiniz.  #MinikYarenÖlmesin #yareniçin #epilepsiengeldeğil hayata… bizler destek olursak o engel kalkar..

Okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Elveda Çınar

Not: Biz Yaren’in  ailesi ve gönüllüsü olarak Sağlık Bakanlığı’nın Yaren konusunda  yurt dışından getirilemeyen ,ecza deposunda olmayan ama yaren için önemli ilaçları tedarik etmesi ve valiliğin; Yaren’in medikal ihtiyaçlarını ve ilaçlarını karşılayabilmesi için Valilik onaylı hesap açması. ( baba asgari ücretli çalıştığı için açamazlarmış. )