Başarı

Bu kampanya 3.049 destekçi ile değişim yarattı!

Kime:
Nabi Avcı, MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI,
             Erol Bozkurt , İl Milli Eğitim Müdürlüğü  İMKB Alpaslan Ortaokulu İmam Hatip Okulu Olmasın

Sayın MİLLİEĞİTİM  BAKANI,
Ankara Bahçelievler'de bulunan İMKB Alpaslan Ortaokulu, bu öğretim yılında 4+4+4 eğitim sistemi ile semtimizde bulunan tek ortaokul haline gelmiştir. Aynı yıl okulumuza, kendi okul inşaatları devam ettiği için, Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileri için de bir kat ayırılmış, bir yıllığına okulumuzda eğitim yapmaları kararı alınmıştır. Bu eğitim yılı sonuna yaklaştığımızda okulumuza semtimizde yaşayan 5. sınıf öğrencilerin kaydı alınmadığı, buna karşılık İmam Hatip ortaokulu için bir kat daha tahsis edileceği bilgisi alınmıştır. Okula bir yıllığına gelmiş İmam Hatip okulu, okullarının inşaatı bitmesine rağmen gitmemekte, bunun yanısıra öğrenci sayısını artırmaktadır. Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı İmam Hatip Okulu'nun Çankaya Belediye'si bölgesinde bulunan bir okulda devamlılığı ne derece doğrudur, ayrıca tek ortaokuluna kayıt yaptıramayan Bahçelievler sakinleri çocuklarının eğitimini nerede devam ettireceklerdir? Anayasal bir hak olarak  okuma hakkını Bahçelievler'de yaşayan çocukların elinden almayacağınızı ve konuya gereken hassasiyeti göstereceğinizden emin olarak saygılarımı sunuyorum.

Saygılarımla, Kazim anat

Bugün kazim imzanı bekliyor!

kazim anat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI: "ANKARA BAHÇELİEVLER" Alparslan Ortaokulunun İmam Hatibe donusmesi ile ilgili kararın geri alınması». kazim ve imza atan diğer 3.048 kişiye katıl.