Yeni nesil soru adlı olmayan bilgiden olmayan bilgiyi çıkarmaya dayalı sorular kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Milli Eğitim Bakanlığı ve tarafına Tuğra GÜNEY bu kampanyayı başlattı

LGS,YKS ve daha pek çok sınavda yeni nesil sorular denilen sorular soruluyor! Bu sorular olmayan bilgiden olmayan bilgiyi çıkarmaya dayalı sorular olduğu ve verilen süre soruyu anlamaya bile yetmediği için bu sınavları kazanmak bir milli piyangoya dönüşüyor! Ayrıca kağıt ülkemizde üretilmediğinden çok pahalı ve hocalarda ders kitaplarının yanında (t)onlarca test kitabı aldırıyor.Bu durum hem aile ekonomisine zarar veriyor hem de ders kitabı gibi kullanıldığından ders kitapları çantalarda anca ağırlık yapıyor. Ders kitabından işleyen çok az öğretmen var. Eğer sizde çocuklarımızın ile öğrencilerimizin yarış atına dönüşmemesini ve TEOG'a geri dönmek istiyorsanız bu kampanyayı imzalayın! Ya kağıt ucuzlatılacak ya da sorular kolaylaştırılacak.Ayrıca online olarak yapılan eğitimin nesini sınav yapacaksınız? 1-2 ay vereceğiniz ultra hızlandırılmış yalandan yüz yüze eğitimin mi?Ayrıca bu zor süreçte matematik dersinin zorluk derecesi azaltılmalı!Çünkü doğru düzgün uygulamalı bir şey öğretilmedi.Hatta ona kalırsa eğitim sistemimiz Finlandiya gibi olmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.