Başarı

Milli Eğitim Bakanlığı: Okullarda tek tip kıyafetlerin kalkmamasını istiyorum.

Bu kampanya 280 destekçi ile değişim yarattı!

Benim çocuklarım o çağları çoktan geçti ancak ülkemizin durumu hepinizce malum, çok sayıda fakir insanımız var,kıyafetlerin serbest bırakılmasıyla birlikte bir yarış başlayacak,dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan öğrenciler eziklik duyacak,belki okula bile gitmek istemeyecekler,onların ve ailelerinin psikolojisi bozulacak ayrıca güvenlik açısından da kıyafetin tek tip olmaması o okula girip çıkanların belirli olmaması demek olur ki, çocukların can güvenliğini bile etkiler,büyük sorun olan uyuşturucu satıcıları çocuklarla daha rahat temas sağlar, daha biryığın sakıncaları varken ve eğiticiler de bu kadar karşıyken,bu uygulamanın ne gibi bir getirisi olabileceğini maalesef anlayamıyorum.Çocuğu olan olmayan herkezin diğer çocukların ezilmemesi ve okullarda kıyafet odaklı ayrımcılığın olmaması için bu kampanyaya destek vereceklerini umuyorum.
Teşekkürler,
Filiz Baltacı
Kimya Mühendisi.

Bugün Filiz imzanı bekliyor!

Filiz Baltacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Okullarda tek tip kıyafetlerin kalkmamasını istiyorum.». Filiz ve imza atan diğer 279 kişiye katıl.