Kampanya Kapatıldı

Okulda öğrencilere kodlama dersi verilsin, onlar da "Merhaba Dünya!" desin!

Bu kampanya 550 destekçi ulaştı

Akıl almaz bir hızla değişen dünyada teknolojik gelişmelere yön verecek ürünler ortaya koyabilen bir toplum olma yolunda çok doğru bir adım olacağına inanıyorum. Dijital dünyanın nasıl işlediğini anlayan ve hatta onu oluşturan, araştıran ve düşünen bireyler yetiştirebilmemiz için, gelin siz de buna destek verin.

Code.org gibi her okuldaki her öğrencinin kodlama öğrenmesi amacını taşıyan bir proje hayata geçmişken, Scratch gibi kodlamanın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını eğlenceli ve basit şekilde öğretebilen araçlar mevcutken, Estonya 6 yaşındaki çocuklara okullarında programlama öğretmeye başlamışken, bizim öğrencilerimize tabletler dağıtılıyorken, ülke olarak beklememiz için bir sebep olmadığını düşünüyorum. Bu düşünceyi benimle paylaşıyorsanız siz de imzalayın, bunu gündeme getirelim!

Bugün D imzanı bekliyor!

D Ç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Okulda öğrencilere kodlama dersi verilsin, onlar da "Merhaba Dünya!" desin!». D ve imza atan diğer 549 kişiye katıl.