Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Milli Eğitim Bakanlığı ve 1 diğer muhatap daha

Okulda öğrencilere kodlama dersi verilsin, onlar da "Merhaba Dünya!" desin!

Akıl almaz bir hızla değişen dünyada teknolojik gelişmelere yön verecek ürünler ortaya koyabilen bir toplum olma yolunda çok doğru bir adım olacağına inanıyorum. Dijital dünyanın nasıl işlediğini anlayan ve hatta onu oluşturan, araştıran ve düşünen bireyler yetiştirebilmemiz için, gelin siz de buna destek verin.

Code.org gibi her okuldaki her öğrencinin kodlama öğrenmesi amacını taşıyan bir proje hayata geçmişken, Scratch gibi kodlamanın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını eğlenceli ve basit şekilde öğretebilen araçlar mevcutken, Estonya 6 yaşındaki çocuklara okullarında programlama öğretmeye başlamışken, bizim öğrencilerimize tabletler dağıtılıyorken, ülke olarak beklememiz için bir sebep olmadığını düşünüyorum. Bu düşünceyi benimle paylaşıyorsanız siz de imzalayın, bunu gündeme getirelim!

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • Milli Eğitim Bakanı
    Nabi Avcı

D Ç bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 550 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün D imzanı bekliyor!

D Ç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Okulda öğrencilere kodlama dersi verilsin, onlar da "Merhaba Dünya!" desin!». D ve imza atan diğer 549 kişiye katıl.