Kocaeli Anadolu Lisesinin sınav ile öğrenci alabilmesi için siz de destek olun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Kocaeli'nin en köklü ve başarılı lisesi olan Kocaeli Anadolu Lisesi 1980 yılında kurulmuş Kocaeli'nin ilk anadolu lisesisidir.O günden bu güne dünya çapında nitelikli öğrenciler yetiştiren bu kurum MEB tarafından açıklanan merkezi sınavla öğrenci alan orta öğretim kurumları listesinde yer almamaktadır ve bulunduğu mevkide ikamet eden kişilerin sınavsız girebileceği bir lise haline gelmiştir.

38 yıllık bir tarihe ve birikime sahip olan bu köklü kurum yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.Milli Eğitim Bakanlığının okulumuzu merkezi sınavla öğrenci alan orta öğretim kurumları listesine koymayışı büyük bir hatadır.Sizde bu hatayı engellemek, Kocaeli'nin köklü bir eğitim kurumu olan bu lisenin dünya çapında öğrenciler yetişmesine devam etmesini istiyorsanız lütfen kampanyamıza destek olun.

Bugün Kocaeli Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği imzanı bekliyor!

Kocaeli Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «milli eğitim bakanlığı: Kocaeli Anadolu Lisesinin sınav ile öğrenci alabilmesi için siz de destek olun.». Kocaeli Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği ve imza atan diğer 9.059 kişiye katıl.