Kampanya Kapatıldı

Milli Eğitim Bakanlığı: Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun.

Bu kampanya 10.120 destekçi ulaştı

Fatih Projesi geleceğimizin gençlerini eğitmeyi hedefliyor. Teknolojiden sadece kullanıcı olarak faydalanacak bir gelecek nesil bizi nasıl dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak?

Mevcut çalışmalara bakılacak olursa, okullarımızda bu kadar teknoloji kullanılacak ama öğrencilerimize bu teknolojiyi kullanma bilincini verecek bilişim öğretmenlerinden mahrum bırakılacak. Teknolojiye bu kadar yatırım yapılırken, o teknolojiyi üretecek ve geliştirecek bireylere yatırım yapılmaması inanılır gibi değil!

Şu anda, bilişim öğretmenleri sadece belli başlı okullara atanmış durumda ve onların da sayısı pek az doğrusu.

Biz bilişim öğretmenleri olarak, şu anda bile büyük bir sorun olan bu konuya dikkat çekmek ve öğrencilerin, ülkemizin geleceği için yenilikler, teknolojik ürünler geliştirebilecek düzeye gelmeleri için  teknolojiyi küçük yaşlardan başlayarak öğrenmeleri gerektiğini biliyoruz.

Bu yüzden, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan her okula mutlaka bir bilişim öğretmeni atamalarını ve bununla ilgili gerekli düzenlemeyi yapmalarını talep ediyoruz.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet SARI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun.». Ahmet ve imza atan diğer 10.119 kişiye katıl.