Başarı

Mevlüt Bulut, Görevinin Başına Dön!

Bu kampanya 1.640 destekçi ile değişim yarattı!

Türkiye'ye tarih boyunca en büyük zararı veren terör örgütünün adı FETÖ'dür.15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında FETÖ'cüler tarafından ters istihbarat başlatıldı. Ters Istihbarat ne demek : FETÖ'cü olmayan kişilere FETÖ'cü damgası vurarak kişileri toplum içerisinde şüpheli duruma düşürmektir. Peki FETÖ'cüler bunu neden yapar ? Çünkü artık kaçacak delikleri kalmadı, ve gizli paraleller kendilerinin ifşa olmasından korkuyor. Bu nedenle bu tip yöntemlerle kendilerini gizlemeye çalışıyorlar. FETÖ'cü hainler unutmasınlar ki bu dava ümmetin davası, bu davadaki her bir nefer kanını son damlasına kadar savaşır. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcısı olan Mevlüt Bulut daha önce FETÖ'cüler tarafından namluya alınmış bir çok kez kendisi ile uğraşılmıştır. Fakat FETÖ'cüler hala kendisi ile uğraşmaya devam etmektedir. 30 yıldır Devleti ve Milleti için çalışan , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın gösterdiği hedefe arkasına bakmadan koşan kişinin adı Mevlüt Bulut tur. Bugüne kadar FETÖ'ye karşı İBB içerisinde en sert şekilde çalışma yapan kişi yine Mevlüt Buluttur. Bu nedenlerle FETÖ'cüler Mevlüt Bulut'un arkasından ters istihbarat yaparak Mevlüt Bulutu karalamak istemektedirler. Unutmayınız ki Mevlüt Bulut'un paralele zerre ilgisi yoktur.  Ve 30 yıldır Milleti ve Devleti için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın gösterdiği yolda çalışan Mevlüt Bulut , görevinden FETÖ'cülerin yaptığı ters istihbarat sonucunda istifa etmiştir. Istifasının tek sebebi ona FETÖ'cüler tarafından yapılan haksız saldırılardır. FETÖ'cülerin Mevlüt Bulut'a yapmak istediği Çamur at izi kalsın mantığıdır. Bu nedenle diyoruz ki Devletimiz ve Milletimiz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedefe koşan kişilere sahip çıkmalıyız. Paralelcilerin yapmış olduğu karalama kampanyalarına karşı bu insanları korumalıyız.

Şimdi sıra sende ,

Bugün Mevlüt Bulut'a FETÖ'cüler tarafından yapılanlar,

Yarın Herkese Yapılabilir,

Şimdi Sahip Çıkma Zamanı,

Tüm FETÖ'cüler temizlenene kadar bildiğimiz ve bu davaya hizmet etmiş Mevlüt Bulut Gibi kişilere sahip çıkıyoruz.

Bize katılıyormusun

Ozaman Sende İMZALA !

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Serdar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mevlüt Bulut, Görevinin Başına Dön!». Ahmet ve imza atan diğer 1.639 kişiye katıl.