Umut Felik

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Amerika’da eğitim gören ve orda yaşayan Umut Felik için arama çalışmalarının devam etmesini istiyoruz.

Arkadasimiz Umut Felik, San Francisco’da 3 yıldır eğitim görmekteydi. Geçtiğimiz perşembe günü (28 Mayıs 2020) California eyaletinin Sacramento şehrinde bulunan San Joaquin nehrine gitti. Ertesi sabah (29 Mayıs 2020) sabah suya atladığında aniden yüzme zorluğu yaşamaya başladı ve ne yazık ki suyun altından çıkamadı. Bölgede bulunan Contra Costa şerif departmanı aralıklarla arama çalışmasını sürdürüyor ancak biz yeterli özveride aramadıklarını görüyoruz. San Joaquin nehri aslında bir delta. Bir çok yere kolu var. Pasifik Okyanusuna da açılıyor. Umut’un bedeni okyanusa sürüklenirse bulmamız çok daha zorlaşabilir. Bölgede köpek balıkları ve tatlı su canlıları başka bir tehdit. Lütfen Umut’un tek parça halinde, zamanında bulunmasına yardım edin.

Sesimizi duyurmamıza yardım edin. Acılı ailesi ve biz arkadaşları onun bulunması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu kampanya da onlardan biri. Sesimizi ne kadar çok duyurursak Umut’a daha çabuk ulaşabiliriz. Teşekkürler.