Doğrulanmış başarı

Mersin Popfest'in yeri değiştirilsin!

Bu kampanya 2.437 destekçi ile değişim yarattı!

5-7 Haziran tarihleri arasında Mersin Davultepe 100.Yıl Tabiat Parkı'nda yapılması planlanan Mersin Popfest'in yeri değiştirilsin!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında 39 yıllığına kiralanan Davultepe Tabiat Parkı bugünlerde bir doğa katliamı ile karşı karşıya. Birçok endemik bitkiyi içerisinde barındıran parka, geçtiğimiz günlerde de 'temizlik' adı altında birçok iş makinesi girmiş ve endemik bitkileri yok etmiştir. Park, aynı zamanda CarettaCaretta ve yeşil deniz kaplumbağalarının yumurta bıraktıkları ender yerlerden biri olmasıyla önem kazanıyor. Kaplumbağaların üreme dönemleri boyunca (Mayıs-Eylül) korunması gerekirken, yumurta bıraktıkları alanın festival alanı olarak kullanılmasını kabul etmiyoruz! 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu'nun 14/a,b ve c maddeleri uyarınca yapılan hukuksuzluğun bir an önce düzeltilmesi ve tabii dengenin korunmasını talep ediyoruz.

Doğanın çocukları

Bugün hasan imzanı bekliyor!

hasan tekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin Popfest'in yeri değiştirilsin! @csbgovtr @MersinValiligi». hasan ve imza atan diğer 2.436 kişiye katıl.