Kampanya Kapatıldı

Mersin'de hayvanlara yaşam hakkı

Bu kampanya 5.256 destekçiye ulaştı

Mersin//Toroslar'da iki katlı bahçeli evinde, sakat kedilere tam teşekküllü bakım yapan Yasemin Açık hanımefendi, birkaç hayvan düşmanı tarafından şikayet edilmiştir. Ev kendi evi ve apartman dairesi değildir. Kedilerin tüm kontrolleri yapılmakta ve hali hazırda hem aşıları hem de karneleri tamdır. Kendi imkanlarını sonuna kadar kullanarak hepsi kör ve sakat olan bu kedilere bakım yapan Yasemin hanım milli park genel müdürü ve mersin orman bölge müdürü tarafından da hayvanların imhası yönünde tehdit edilmektedir. Mersin hayvan barınağında zaten hayvanlardan nefret eden insanlar çalışırken bir de üstüne üstlük bu şekilde zavallı canların öldürülecek olması bizim sabrımızı taşırmıştır. Yasemin hanımın rahat bırakılmasını ve normal yaşamına kedileriyle beraber devam etmesini istiyoruz.0546 640 19 62/Yasemin Açık//  +903242383399 / Mersin orman bölge müdürlüğü

Bugün Gamze imzanı bekliyor!

Gamze Karayılan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin'de hayvanlara yaşam hakkı». Gamze ve imza atan diğer 5.255 kişiye katıl.