Hayvan hakları ihlalleri için caydırıcı cezalar verilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

TR/ENG

Basına yansıyan haberlerden öğrendiğimiz üzere, Mehmet H. isimli sapık, kendisine ait dükkanda bir köpeğe 1 ay boyunca tecavüz etti. 5 kiloluk tümörle yaşamak zorunda kalan bu masum can, yaşadığı acıya dayanamayarak hayata gözlerini yumdu. Bu canın hem tecavüzcüsü, hem de katili olan Mehmet H. ise 600 liralık 'ceza'sını ödedi ve aramızda dolaşıyor.

Sayısız hayvanın istismar edilmesine, şiddet görmesine ve canına kastedilmesine şahit oluyoruz ama hiçbirinde gereken cezanın verildiğini göremiyoruz. Yapılanların yapanın yanına kaldığını gören hasta ruhlu diğer insanlar da bu durumdan cesaret alarak aynı vicdansızlıkları sürdürmeye devam ediyor daha da acısı. Sokakta yaşayabilmek için verdikleri mücadele zaten yeterince zor olan masum canların şiddet görmesini, istismar edilmesini ve öldürülmesini engellemek caydırıcı cezalarla mümkün.

Onun yaşadıklarını daha çok hayvanın yaşamaması, sokakların daha güvenli olması için 20 saniyenizi ayırarak imza atabilirsiniz. Yaşarken sesini duyamadığımız bu canın ve onun gibi tüm canların en azından şimdi sesi olabiliriz. Mehmet H. tutuklansın ve hayvan haklarını ihlal eden herkese hak ettiği caydırıcı cezalar verilsin!

---------------------------------

The pervert named Mehmet H. raped a dog for a month in his store in Istanbul. This dog, who had to live with 5-kilogrammes tumor, couldn't live with this pain anymore and passed away. Mehmet H. who is both the rapist and murderer of her, has paid the 600 liras 'penalty' and released.

We are witnessing animal abuses, violences and murders everyday but we do not see any punishment. On the contrary, we are noticing the explosion of these horriblenesses because of other sick people seeing that criminals who violate animal rights are not punished, so have the courage to commit the same crimes.

Animals' survive on streets is already difficult enough. It is our responsibility to ensure that they are not exposed to violence, abuse or being killed. At least we should be able to prevent this ugliness in their lives we cannot beautify.

It only takes 20 seconds from your life to signing this campaign for make outside safer for animals. We couldn't hear her sound while she was alive but at least we can be the sound now, for her and all of them. Let Mehmet H. be arrested and punish everyone with dissuasive penalties who violates animal rights. Everyone should be taught that animal rights are exist as much as human rights and should be protected!