Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kampüsünden toplanan köpekler bulunsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNDEN
ÇOK SAYIDA KÖPEK BİLİNMEYEN KİŞİLERCE TOPLANDI VE ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMADI Soruşturma Başvurusuna Katılınız...

Konu:Kampüs İçinden Kimliği Bilinmeyen Kişilerce Toplanan ve Ölüme Gönderilen Köpekler
TC. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğüne;
Sayın Rektörüm;
Kampüs içersinde çeşitli fakültelerin önlerinden 24-25-26 Şubat hafta sonu günlerinde kimliği bilinmeyen kişilerce, siyah bir pikap araçla, uyuşturucu ilaç kullanılarak çok sayıda köpek toplanmış ve bilinmeyen bir yere götürülmüştür. Aramalarımıza rağmen bulunamamışlardır.

Bakımları Üniversite Hayvanları Koruma Kulübü ve Veterinerlik Fakültesince yapılan ve ilginiz, desteğinizle bir kısmı rehabilite edilmiş, bir kısmı kısırlaştırma operasyonuna hazırlanan bu canları yasa dışı olarak meçhule götürenlerin tüm kapılarında güvenlik ve her yerde güvenlik kamerası olan üniversitede bu tür bir eylemi gerçekleştirmeleri düşündürücüdür.

Üzerlerinde iğne izleriyle ve yaralı olarak kaçmayı başaran tedavileri yapılan köpeklerin fotoğrafları ektedir.

Yüksek makamınızdan talebimiz hayvanları korumada önde gelen üniversitenizde bu yasa dışı ve zalimce eylemi gerçekleştirenlerin ve onlara emir verenlerin ortaya çıkarılması ve kaybolan canların akibetinin öğrenilmesi, bulunması için güvenlik biriminden bilgi alınması, kamera kayıtlarının incelenmesi ve üniversitenizce, aynı zamanda 5199 sayılı kanunun yürütmesiyle görevli Orman Ve Su İşleri Müdürlüğümüzce haklarında soruşturma açılması ve cezalandırılmalarıdır.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra B Tolu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kampüsünden toplanan köpekler bulunsun!». Kübra ve imza atan diğer 1.666 kişiye katıl.