Rusça Öğretmenleri Norm Kadro İstiyor !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Ziya Selçuk (Milli Eğitim Bakanlığı) ve tarafına Cem Coşkun bu kampanyayı başlattı

Bildiğiniz üzere Türkiye de her sene 400'ün üzerinde Rus Dili eğitimi almış veya Rusça Öğretmenliği bölümünü bitiren öğrencilerimiz mezun olmaktadır .Fakat ne yazık ki mezun olanlarımızın bir çoğu 10 yıllardır atama beklemektedir . Bu dilin önemi ülkemiz için bu kadar vurgulanırken  , her sene öğretmen atamalarının 2 veya 3 kadro ile geçiştirilmesi , ayrıca Turizm Meslek liselerinde öğretilmesi gereken Rusça Öğretmenliği  norm kadrolarının açılmaması , bu dilin  üzerinde durulan önemin ne denli  baştan savma olduğunu göstermektedir .Bizler Rusça öğretmenleri olarak Sayın Milli Eğitim Bakanımız ' Ziya Selçuk' tan mağduriyetimizin giderilmesi için; en azından atama sayılarının artırılması ve Rus dilinin diğer diller gibi ( Almanca , Arapça ) liselerde seçmeli ders olarak öğretilmesini talep etmekteyiz. Sizlerden de  sadece Rusça öğretmenleri olarak değil bütün dünya  öğretmenleri olarak kampanyamıza imza atarak destek olmanızı rica ediyoruz .

SAYGILARIMIZLA .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.