ДОМ: Сакаме “Даме Груев“ да биде зелена улица!

ДОМ: Сакаме “Даме Груев“ да биде зелена улица!

0 have signed. Let’s get to 2,500!
At 2,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
ДОМ Зелена партија started this petition to Public

ДОМ: Сакаме “Даме Груев“ да биде зелена улица!

Сите заедно да го направиме Скопје зелен град. Повеќе пешачки зони, повеќе простор за пешаците и велосипедистите а помалку за автомобилите. Јавниот транспорт е приоритет, за поквалитетен и поздрав живот на граѓаните на Скопје. Иницијативата на ДОМ за РЕКОРД да биде пешачка зона конечно ќе се реализира, да продолжиме со успешните иницијативи заедно! Да се зачува зеленилото и да не се проширува улицата “ДАМЕ ГРУЕВ“.

0 have signed. Let’s get to 2,500!
At 2,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!