Petition update

Warsaw, Poland

Aug 13, 2020 —

Polski:

Sytuacja osób LGBT w Polsce od powstania tej petycji znacznie się pogorszyła. Nasza walka jednak, dopiero się zaczęła. 7 sierpnia w Warszawie doszło do protestu w związku z aresztowaniem aktywistki Margot, który został spotkany brutalnością policji. By "upamiętnić" to wydarzenie, wpadłem na pomysł, by 7 września - miesiąc po tzw. "Polskim Stonewallu" pójść na strajk. W ten dzień nie poszlibyśmy do szkół, pracy, uczelni, nierobilibyśmy zakupów, a zamiast tego wyszlibyśmy na ulicę by protestować.

Dołącz do nas 7 września!

English:

Since the creation of this petition, the situation of LGBT people in Poland got much worse. But our fight has only started. On the 7th of September in Warsaw, a protest about the arrest of the LGBT activist Margot was met with police brutality. To "commemorate" that event, I came up with the idea to go on strike. A month after the "Polish Stonewall" on the 7th of September instead of going to work, school or shopping, we'd go on the street and protest.

Join us on September 7th!

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.