Atsisakykite narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje!

0 have signed. Let’s get to 25,000!

Vištos visą savo gyvenimą praleidžia ankštuose narvuose, triukšmo, purvo ir smarvės apsuptyje. Narve vienai vištai tenka A4 formato lapo vietos plotas. Gyvūnams atimta visa tai, kas natūralu ir būtina – galimybė laisvai judėti, jie nemato saulės šviesos, nejaučia žemės po kojomis ir negali įkvėpti gryno oro. Prastos sąlygos ir didelis kiaušinių dėjimo tempas vištas nualina, jos dažnai serga, dalis miršta. Trumpai tariant, vištoms tai – pragaras žemėje.

Vis daugiau įmonių Lietuvoje ir visoje Europoje atsisako narvuose laikytų vištų kiaušinių. Tai yra svarbus sprendimas, kuris užtikrina elementarius gyvūnų gerovės standartus.

Maspex yra viena didžiausių maisto produktų kompanijų Vidurio ir Rytų Europoje, kuri valdo tokius prekių ženklus kaip Tymbark, Lubella, Kubuš, Malma, Tiger energy drink, Plusssz, Cremona, DrWitt ir kitus. Tačiau Maspex lieka abejingi tiek gyvūnų likimams, tiek daugumos vartotojų nuomonei Lietuvoje (75% lietuvių mano, jog vištas auginti narvuose nėra priimtina).

Maspex jau yra maisto produktų pardavimo lyderė Centrinėje ir Rytų Europoje. Dabar atėjo laikas parodyti, kad ji taip pat gali būti lydere užtikrinant gyvūnų gerovę.

Pasirašykite šią peticiją, kad įtikintumėte Maspex paskelbti tvirtą planą pagerinti vištų dedeklių laikymo sąlygas.

Today: Tušti narvai is counting on you

Tušti narvai needs your help with “MASPEX - atsisakykite narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje!”. Join Tušti narvai and 18,920 supporters today.