Martı Scooter'a binmek için KASK ve 18+ zorunlulugu gelsin; Bir genç daha zarar görmeden.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Elektrikli Scooterlar, hepimizin hayatını kolaylastırmak icin, dünyanın birçok ülkesinden sonra ülkemize de geldi.

Fakat gerekli önlemler en hızlı şekilde alınmazsa, her gün gencecik bir can ile ilgili tüyler ürperten haberi okuyacağız.   Diğer Avrupa ülkelerinde, hem Kask zorunlu, hem de 18 yaş altı binemiyor.

Bu iki kural da bizim ülkemizde uygulanmıyor.

Kask zorunlu olmalı;   Yoksa da kullanım yasaklanmalı.

18 yaş altı kullanım yasağı Martı websitesinde yazılı olarak yer alsa da, hiçbir yaptırımı yok.   Etraf 15 yaş altı elektronik scooter kullanıcıları ile dolu.

İstanbul trafiği zaten bu araçlara ne hazır, ne de uygun.   İnsan canı, özelliklede gencecik canlar hiçe sayılarak yapılan hiçbir iş alkışı hak etmiyor.   Lütfen bu kampanyanın imzalanmasına destek olun.   Ya Kask vererek (içlerine kapalı poşette bone koyarak hijen sağlanabilir) ve 18 yas altı biniş yasaklanarak (kontrol edilerek ve bir yaptırım uygulanarak) işleyişini sürdürsün Martı Elektrikli scooterlar, ya da tamamen bu pazardan çıksın.

İmzalarınız ve desteğinizi bekliyorum.