Marketlerde Askıda Ekmek ve Mama Uygulaması Başlasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Bu zor zamanlarda benden ve bizden daha kötü durumda olanları unutmayıp, halimize şükür etmemiz ve bizden yardım bekleyenlere de yardım etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Uzatmadan isteğime geçeyim sizleri de daha fazla meşgul etmeyeyim.
Eskiden Osmanlı zamanlarında fırınların askıda ekmek uygulaması vardı. Günümüzde askıda ekmek uygulamasını yapan çok az sayıda fırın kaldı hatta neredeyse hiç yok.

Bununla birlikte fırınlardan daha çok "BİM", "A101" ve "ŞOK" marketleri bulunmakta. Bu marketler hemen hemen her yerde mevcut ve insanlarımızın en çok girdikleri market.

Aynı zamanda bu marketlerde neredeyse ihtiyacımız olan her şey mevcut durumda. Fakat bizlerin dışarıda, soğukta duran kardeşlerimize, abilerimize, ablalarımıza da yardım etmemiz gerekiyor. Bununla birlikte bu soğuklarda dışarıda kalan bizim ülkemizin canlılarını da düşünmemiz gerekiyor; kuşlar, köpekler, kediler...

Sonuç olarak insanlar yardım etmeyi özellikle de bizim ülkemizin insanı yardım etmeyi çok sever.

Bununla birlikte neredeyse "her şeye sahip" marketlerimizin de askıda ekmek ve sokak hayvanlarımız için askıda mama uygulaması yapması beni, bizleri çok mutlu eder.

İlginiz için teşekkür ederim.