0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Selahattin Yıldız, yaklaşık 4 yıldır crohn hastalığının pençesinde.

Aile maddi imkansızlıklar yaşarken, Selahattin Yıldız'ın ameliyat olmaması halinde hayatta kalması çok düşük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Şiddetli ağrıları nedeniyle sürekli tedavi gören genç, ağrılarını dindirmek için geçici çareler arıyor.

Ameliyat olmazsa ölecek

Yıldız'ın bisiklet tamirciliği yaparak geçimini sağlayan babası Ali Yıldız (50), oğlunun ameliyat olmaması halinde ölebileceğini belirterek, “4 yıldır benim çocuğum rahatsız. Bu sene rahatsızlığı daha çok arttı. Gitmediğimiz hastane kalmadı. Sivas'a gittik, Niğde'ye, Ankara'ya gittik. En son Kayseri'de üç, dört ay içerisinde crohn hastası diye teşhis konuldu. Ameliyat olmazsa çocuğum ölecek. ” dedi.

Baba Ali Yıldız, Kayseri'de bulunan özel bir hastanenin ameliyatı yapabileceklerini fakat 22 bin Türk Lirası istendiğini belirtti.

İLETİŞİM BİLGİLERİ : MUHAMMET YILDIZ(0542 266 9988)

ZİRAAT BANKASI HESAP NO :

483-65128984-5001

IBAN: TR10001000483651289845001

Bugün Turan imzanı bekliyor!

Turan KESKİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maddi imkanları iyi olan kişiler ve Gönüllüler : ''Ameliyat Olmazsa Çocuğum Ölecek'' Maddi imkanlardan dolayı, Ameliyat olamıyor.». Turan ve imza atan diğer 131 kişiye katıl.