Doğrulanmış başarı

Müge Anlı'nın, Sağlık Çalışanlarından Özür Dilemesini Bekliyoruz

Bu kampanya 40.441 destekçi ile değişim yarattı!

Ülkemizde ve tüm dünyada, Corona Virüs Salgını ile ilgili son derece güç zamanlar yaşanmaktadır. Bu süreçte tüm dünyadaki Sağlık Çalışanları, kendi hayatları pahasına, görülmemiş bir özveri ile en ön safta savaşmaktadır. Bu savaşta Türkiye'de ve tüm dünyada  en önce Sağlık Çalışanları canlarından olmuştur.

Durum böyle iken, ATV'de yayınlanan kendi programında (30 Mart 2020 - programının 09:40 ve 11:00 dk. arasında) Müge ANLI, maksadını aşan tabirlerle 'SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORLARA İYİ DAVRANIN FALAN AMA' diyerek (AMA ne? bunun devamının ne olduğunu hepimiz biliyoruz), bu zor süreçte tamamen kabul edilmez bir üslupla haksız ve yersiz bir serzenişte bulunmuştur.

Daha sonrasında ise hasta kabul edemiyorsanız, KAPATIN diye bir istekte bulunuyor. Bu ne kadar lakayt bir taleptir. Sağlık Bakanlığı, Belediyeler yeni hastane imkanları yaratmaya çabalamaktadır.  Efendim, belli ki siz durumun hiç farkında değilsiniz ancak şu an Türkiye'deki tüm hastaneler, kapasitelerinin çok çok üzerinde hizmet vermeye çalışmaktadır ve sizin isteğinizle KAPANMAYACAKTIR.

Kendisinden sağlık sektöründe her gün yaşanan şiddet olaylarının önlenmesi konusunda destek olmasını, halkın bu konuda bilinçlendirilmesine yardımcı olmasını ve üzerine düşen sosyal sorumluluğu yerine getirmesini beklerken, bu tip bir konuşma ile şiddeti destekler tavrını ve 'SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORLARA İYİ DAVRANIN FALAN AMA' sözlerini kınıyor, kendisinden fedakarca görev yapmaya çalışan ve hayat kurtaran tüm Sağlık Çalışanlarından özür dilemesini bekliyoruz.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat AKIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Müge Anlı'nın, Sağlık Çalışanlarından Özür Dilemesini Bekliyoruz #mügeanlıözürdile». Murat ve imza atan diğer 40.440 kişiye katıl.