Luna ve melek yavruları için adalet ve Luna’ya sıcak bir yuva

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Bugün dört çocuğum öldürüldü. Benim adım Luna ve yakın zamana kadar bir evde yaşıyordum ve beni seven bir sahibim vardı ama hamile kaldığımda hepsi değişti. Hamile kaldıktan sonra sahibim beni terk etti, o zamandan beri sokakta yalnız yaşıyorum. Birkaç ay önce çocuklarım oldu ve her şey daha da zorlaşmaya başladı, şimdi sadece kendim için değil, onlar için de yemek aramak zorunda kaldım. Zar zor yediğimi hatırlıyorum, her şeyi yavrularıma verdiğimi hatırlıyorum, aynı zamanda dört çocuğumun yanında uyumaya çalışırken insanların beni nasıl dövdüğünü de hatırlıyorum. Mutlu olduğumuz tek an eskiden yaşadığım evin yakınlarındaki parkta hep birlikte oynadığımız zamanlardı, hatta eski sahibimi bile gördüm, ama ona merhaba demek için ona yaklaşmaya çalıştığımda beni tekmeledi. Her şey çok zordu ama bugüne kıyaslanamaz. Bugün bir insan geldi ve biz uyurken bize vurmaya başladı, havlamaya ve o insanı isirmaya başladım ama her şeye rağmen hiçbir şey yapamadım, o canavar dört oğlumu öldürdü. Ama o canavar benim eski sahibimdi! Şimdi çocuklarım hamile kaldıktan sonra beni terk eden bir insan yüzünden öldü... Neden bana vuruyordu? Belki de kötü bir anne miydim? Hiçbir şey anlamıyorum Sahip olduğum tüm sevgiyi verdim, neyi yanlış yaptım? Eğer bu metnin sonuna kadar geldiyseniz sizden bir isteğim olacak bu kampanyayı yakınlarınızla ya da sosyal medya platformlarınızda paylaşıp benim ve benim melek olan yavrularım için adalet sağlamak ve bana gerçekten iyi bakacak tedavimi sağlayacak en önemlisi beni gerçekten sevecek yeni sahibimi bulmama yardımcı olmak