Asking Lufthansa Technik to stop dealing with the bloodthirsty dictator of Belarus.

0 людей подписали. Следующая цель: 7 500

EN | RU

This august hundreds of thousands of belarussian people took to the streets all over the country in peaceful non-violent protests against falsified president elections.
The dictator Lukashenko responded with thousands (the number is constantly growing) of unlawful arrests with multiple violations of court procedures. Thousands of law-abiding citizens are detained.
For now there are no working laws in Belarus and so called police do whatever they want to help Lukashenko aviod justice: from beatings of random people to torture, murder and rape of men and women that participate in peaceful protests.

On October 14 Lukashenko's jet Boeing 737 (EW-001PA) landed in Hamburg for maintenance at Lufthansa Technik, but according to some rumors Lufthansa's employees refused to serve dictator's jet.
On October 15 Wolfgang Reinert, Lufthansa's Head of External Communications, disproved this and said that Lufthansa Technik will continue to serve all of their clients despite everything.

We, the people of Belarus, are asking Lufthansa Technik to stop any dealing with illegitimate Lukashenko and don't be the company that will become famous for helping bloody dictators.
Remember: some money have flavour of blood and it can't be washed away.

------------------------------------------

RU

Этим августом сотни тысяч белорусов вышли на улицы по всей стране на мирный ненасильственный протест против сфальсифицированных президентских выборов.
Диктатор Лукашенко ответил тысячами (число постоянно растёт) незаконных арестов с множеством нарушений судебных процедур. Тысячи законопослушных граждан оказались задержаны. На сегодняшний день законы в Беларуси больше не работают, а так называемая милиция делает всё, что им вздумается, ради того, чтобы Лукашенко избежал правосудия: от избиений случайных людей до пыток, убийств и изнасилований мужчин и женщин, участвующих в мирных протестах.

14 октября самолёт Лукашенко Boeing 737 (EW-001PA) прибыл в Гамбург для техобслуживания в компании Lufthansa Technik, но, по некоторым слухам, сотрудники Lufthansa отказались обслуживать самолёт диктатора.
15 октября Вольфганг Райнерт, представитель Lufthansa Technik, опроверг эту информацию и заявил, что Lufthansa Technik продолжит обслуживать всех своих клиентов не смотря ни на что.

Мы, народ Беларуси, просим Lufthansa Technik прекратить любое сотрудничество с нелегитимным Лукашенко и не быть компанией, которая прославится тем, что помогает кровавым диктаторам.
Помните: на некоторых деньгах запах крови, который не смыть.