Victory

Lūdzam atbalstīt un virzīt turpmākai izskatīšanai Saeimas deputātes J.Stepaņenko uz sabiedrības tikumiskajām vērtībām un Latvijas Republikas Satversmē un likumos balstīto likumprojektu !

This petition made change with 3,757 supporters!

Šo ceturtdien  ir izšķirošā diena, kad Saeimā izlems, vai mums ir vajazīga tikumība bērnu iestādēs, vai nē.

Balsosim par to, lai mūsu bērnu tikumiskā audzināšana skolās un bērnudārzos tiktu balstīta uz tradicionālajām vertībām !

Mūsu bērniem ir jābūt vispusēji izglītotiem visās jomās, bet visam ir savs laiks un pasniegšanas veids. Satversmes princips par sabiedrības tikumības aizsardzību lai darbojas arī mūsu skolās !

Nekādu "Kārļu un Karlīnu" bērndārzniekiem un venērisko slimību aprakstu 6.klases skolēniem !

Mēs esam par atbildīgu audzināšanu atbilstoši vecumam un sagatavotībai.

Ja mācību vai izglītības izvēles materiāls neatbilst tikumības normām, tam nav vietas izglītības saturā un procesā.

"10.1 pants. Izglītība un tikumība

(1) Izglītības sistēma nodrošina izglītojamā tikumisko audzināšanu, kas atbilst Latvijas Republikas Satversmē ietvertajām un aizsargātajām vērtībām, it īpaši tādām kā laulība un ģimene.

(2) Izglītības iestādēs ir aizliegta tādu mācību līdzekļu un citu materiālu izmantošana, kā arī to izplatīšana, kuri var negatīvi ietekmēt izglītojamā tikumisko attīstību."

Pilnu petīciju lasiet: http://www.musuberni.lv/ludzam-parakstit-peticiju-par-tikumibu-bernu-izglitibas-iestades/

No sirds, jau iepriekš pateicamies par Jūsu sirdsapziņas balsojumu šajā, mūsu tautai un mūsu bērniem tik svarīgajā jautājumā !

Today: Kristine is counting on you

Kristine Liepina needs your help with “Latvijas Republikas Saeimas deputāti !: Lūdzam atbalstīt un virzīt turpmākai izskatīšanai Saeimas deputātes J.Stepaņenko uz sabiedrības tikumiskajām vērtībām un Latvijas Republikas Satversmē un likumos balstītīto likumprojektu !”. Join Kristine and 3,756 supporters today.